VELIKI INTERES PUBLIKE

VIDEO: HYPE BEATS MUSIC FESTIVAL Najveće zvijezde YouTubea na zajedničkom open air koncertu u Šibeniku

 
Na festivalu će nastupiti i R'N'B' zvijezda Senidah

Nije dugo trebalo da, nakon Koreje, Japana, Amerike i Kanade, konačno i Hrvatska dobije svoju inačicu glazbenog festivala najpopularnijih regionalnih izvođača na You Tubeu.

Open-air 'Hype Beats Music festival' okupit će na stadionu SRC Ljubica u Šibeniku 7. kolovoza tisuće mladih iz cijele regije kojima je na umu samo zabava uz ritmove novog glazbenog vala koji je već osvojio sve domaće diskoteke i klubove.

Više od godinu dana trajalo je pomno praćenje 'trendinga' na najpopularnijem glazbenom servisu na svijetu YouTubeu, pa više nema dvojbe da u Hrvatskoj mladi obožavaju izvođače kao što su Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Rasta, Senidah, ali i naša grupa Connect. Vidi se to iz desetaka milijuna pregleda njihovih spotova koji su postali već pravilo, a ne iznimka. Rijetko tko iz Hrvatske može se usporediti s ovako laskavim brojkama.

Kao posebno iznenađenje festivala, organizatori u strogoj tajnosti čuvaju identitet glavnog izvođača. No, kako se na ovom festivalu radi isključivo o nastupu najslušanijih zvijezda na YouTubeu, nije teško pretpostaviti da će u Šibeniku stadionski nastup začiniti i jedna od hrvatskih najvećih glazbenih zvijezda.

Organizatori ovog festivala mogu se pohvaliti kako su u samo tri dana od objave festivala preko on-line platformi prodali već preko tisuću karata, ali to je tek mali dio masovnog ludila koji nas očekuje u Šibeniku za malo više od mjesec dana. Svi zainteresirani ulaznice mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:28