StoryEditor
' S VINOM SAM NEKAD RAZVALJIVAO'

VIDEO: JASMIN STAVROS OTVORENO PROGOVORIO O SVOJOJ NAJVEĆOJ LJUBAVI 'Pio sam više nego što itko može zamisliti'

 Promo

Nova pjesma 'Vino nek se toči' Jasmina Stavrosa nastavak je njegovih prepoznatljivih pjesama zbog kojih je i dobio nadimak 'kralj domaće zabavne glazbe'.

Tijekom promocije nove pjesme Stavros se nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima i medijima.

Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.

- Cijeli život sam pio isključivo vino i to više nego što itko može zamisliti. Popio sam do sada barem dva olimpijska bazena vina u svom životu. I onda sam shvatio da sam previše popio. Lupio sam sam sebi embargo na alkohol jer nisam bio umjeren, nisam imao mjeru jer mi je takav škorpionski karakter, ili pijem ili postim. Zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam moje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. Nema mi druge; nisam mogao kao svi fini ljudi nakon ribe popiti deci vina; ja bih strusio u sebe barem litru; i to za početak. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak - otkrio je popularni pjevač iskreno progovorivši o svom hedonizmu.

Promo
 

Svojim obožavateljima, pogotovo mlađima, savjetuje da uživaju u vinu, ali moraju paziti, kaže, da se ne navuku kao on. 

- Nekad sam se razvaljivao s vinom, a sada se razvaljujem s koncertima, zato i moji nastupi traju kao maraton, cijelu noć. Ja više ne mogu piti, ali zato svima savjetujem da umjereno uživaju u vinu jer uz vino je život dobar, zabava bolja, a seks najbolji - poručio je Stavros.

Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-tim godinama donio je i novu poslovnu odluku.

promo
 

Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart.U atraktivnom video spotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksipilnih glumaca - Ecije Ivušić i Stivena Razmilića.   

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 07:19