UZ PRATNJU ORKESTRA

VIDEO: 'JEDINI PREOSTALI ROKER U HRVATSKOJ! IZUO ME IZ CIPELA' Bare oduševio izvedbom starog klasika uživo u emisiji: 'To je emocija! Bravo Bare!'

 
 Screenshot / Facebook

Pjevač Goran Bare apsolutno je oduševio publiku i korisnike društvenih mreža kojima se proširio njegov nastup u glazbenoj emisiji A strana na HRT-u. Nevjerojatno emotivan i uživljen, kao i uvijek na pozornici, Bare je otpjevao obradu klasika ‘The sun ain't gonna shine anymore’.

Gosti su, naime, pjevali pjesme koje im inače nisu svojstvene, no ova kao da je bila pisana za Bareta.

‘Genijalan, jedinstven, neponovljiv, svoj…’, ‘Genije, totalno drukčiji od drugih’, ‘Back vokali su isto ubojiti, ali cijeli aranžman....to je emocija! Bravo Bare!’, ‘Ovako se iznosi talenat iz svoje duše, nikad drugi i uvijek svoj’, ‘Ko da je njegova pjesma ili se pronalazi u njoj i perfektno je to izveo... Jedini preostali roker u rh, bravo care!’, ‘Ja sam uživala... svaku minutu... izuo me iz cipela’, ‘Taj ima više sluha nego pola naše estrade i samo radi njega sam gledao ovaj puta’ - samo su neki od komentara koje su ostavljali na Facebook stranici emisije.

Pjesmu je originalno izveo američki pjevač i glumac Frankie Valli 1965., no pravu je popularnost stekla s izvedbom The Walker Brothersa godinu dana kasnije. Na Billboardovoj je ljestvici dosegla 13. mjesto po popularnosti. U hrvatskoj je glazbi doživjela više obrada, no najupečatljivija bila je ona Doriana Graya 1983.

Čini se da bi Bare ovim prepjevom mogu ugroziti popularnost Massimove izvedbe. Više od 3.400 ljudi regiralo je na video na stranici na Facebooku, a više od 1.400 puta je podijeljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:25