POČETAK PREKRASNOG PRIJATELJSTVA

VIDEO: KAKVA GLAZBENA SURADNJA! Vuco propjevao s Letom 3: 'On je duša od čovjeka. Veliki desničar i veliki rocker, a 'Golub Vaso' će biti veliki hit'

 

- Zašto Vuco? Pa tko bi drugi tako fenomenalno u duetu s Letom 3 otpjevao pjesmu ‘Golub Vaso’, pita Damir Martinović Mrle iz spomenutog riječkog benda koji je upravo završio snimanje videospota za svoj novi hit koji s njima pjeva splitska legenda Siniša Vuco.

- Vuco je jedno veliko srce. Duša od čovjeka. Veliki desničar i veliki rocker. Suradnju smo dogovorili lako i brzo, jedino se on malo dvoumio hoće li u pjesmi nastupiti kao Vuco ili kao general Vasilije Mitu - što je njegov alter ego. Naposljetku smo se dogovorili da nastupi u dvostrukoj ulozi: i kao pjevač Vuco i kao general Vasilije - objašnjava Mrle, od kojeg doznajemo da se videospot snimao u Splitu, a režirao ga je Šime Šitum.

- Spot je rađen u meksičkom stilu, a snimali smo ga, između ostalog, i u jednoj mesnici. Boravak u Splitu pamtit ćemo po prekrasnoj suradnji s Vucom. Odličan je čovjek, osjećajan poput nas, tijekom ove suradnje postali smo veliki prijatelji, a zahvaljujući tome što smo se tako prepoznali i zbližili, pozvali smo ga kao posebnog gosta na sada već tradicionalni koncert Leta 3 za Valentinovo, nazvan ‘Antivalentinovo’ - kaže Mrle, koji je uvjeren da će skladba “Golub Vaso” postati golemi hit.

- Pjesma je fenomenalna. Zaljubit ćete se na prvo slušanje, a u eter ide ovih dana - najavljuje glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:46