PREMIJERA SPOTA

VIDEO: Klasik Nene Belana ‘Oceani ljubavi‘ dobio novo ruho uz vokale CAMBI-ja

U bajkovitoj romansi snimanoj u trogirskom akvatoriju gledamo i splitsku glumicu Uršulu Anu Najev, dobitnicu nagrade Zlatni Studio
CAMBI i Neno Belan
 Daria Opacak

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, CAMBI se sad vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom. Ovoga puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom, koji im se pridružio u izvedbi uspješnice "Oceani ljubavi".

- Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu 'Burratino' 2010. godine u Šibeniku i po završetku rada na njoj napisao sam novi tekst pod nazivom 'Oceani ljubavi', a ta pjesma postala je najvrćenija u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz CAMBI-ja s kojima mi je bio izniman užitak raditi. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da 'Oceani ljubavi' postaju već jedan klasik pop glazbe - govori Belan.

Ukulele, mandoline i harmonike udružene s osam moćnih vokala CAMBI-ja isprepletene su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića snimanoj u trogirskom akvatoriju.

Dva otočića Čelice postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali CAMBI-ja Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Uršula, ovogodišnja dobitnica nagrade Zlatni Studio za novo kazališno lice, i solisti CAMBI-ja ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a nadamo se da će i sve vas koji ćete slušati i gledati "Oceane ljubavi".

image
snimanje spota za pjesmu 'Oceani ljubavi'
Daria Opacak
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:50