VOLI PLAHE ŽENE

VIDEO: KOGA SENZUALNO GRLI STJEPAN HAUSER? Djevojka u svilenom kombineu privija se uz violončelista: 'Ovo je vrućeee'

 
 Instagram

Stjepan Hauser gotovo svakodnevno sa svojim izvedbama uveseljava pratitelje na Instagramu, a posljednji video je posebno senzualan.

Dok on gudi po violončelu uz njega se privija lijepa pjevačica u svilenom kombineu i pjeva hit Señorita. Mladoj ženi divnog glasa ne vidi se cijelo lice pa su se mnogi pitali o kome se radi.

View this post on Instagram

“Her body fit right in my hands, ooh la la la...”

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Navodno je djevojka koju Hauser grli pjevačica Benedetta Caretta, za koju talijanski mediji pišu da trenutno nema dečka.

"Ja bih željela biti na njenom mjestu... Ovo je vrućeee", neki su od čeznutljivih komentara obožavateljica.

Violončelist je osam godina gotovo danonoćno radio, a početkom godine uzeo je pauzu od 2Cellos i posvetio se solo karijeri. Priznao je da ga dugo nisu pretjerano zanimale djevojke.

"Onda sam ušao u pubertet koji sam davno trebao proći i otkrio da postoje i neke druge stvari osim muzike", rekao je 23-godišnjak u ljeto i otkrio da ga privlače djevojke 'sramežljive i plahe poput vila'.

"Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!?", rekao je ovog ljeta za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 20:08