‘NEMA DALJE!‘

Video koji je zapalio društvene mreže: Mišo Kovač s Joletom repa ‘Ostala si uvijek ista‘

Mišo svojoj publici 5. lipnja u Splitu obećava ‘lom‘ za pamćenje

Mišo Kovač i Jole

 Screeenshot

Ovo je kraj! Nema dalje! Mišo Kovač u crnoj majici sa žutim 'smajlićem s brkovima' na grudima uz pomoć Joška Čagalja Joleta prvo pjeva svoj veliki hit 'Hej živote što me snađe', a potom njih dvojica 'repaju' 'Ostala si uvijek ista'.

Video klipovi koje su ih na terasi jednog kafića u Dalmaciji ovog vikenda snimili organizatori koncerta što će ga legenda održati 5. lipnja na starom Hajdukovom placu u Splitu dijele se po društvenim mrežama, a obožavatelji ne mogu vjerovati svojim očima i kažu:

- Ja ne mogu drugo nego da ga obožavam!

Jer Mišo je, jasno je iz priloženog, u velikoj formi, plijeni energijom i drčnim dalmatinskim humorom. Nakon što je nedavno snimio reklamu za pivo u kojoj za svog imitatora (Goran Navojec), koji njegove pjesme pjeva na karaokama kaže: 'Ne'š ti legende!' sada malobrojnim nevjernim Tomama koji su pitali hoće li najpopularniji pjevač na ovim prostorima, koji će u srpnju proslaviti 81. rođendan, imati 'force' za nastup na stadionu poručuje:

- Ne, momak! Ti ćeš pjevati!

Jer, Mišo, jasno je, ne samo da pjeva. On i 'repa', 'udara' ritam trideset godina mlađem Joli, koji je oduševljen što je upravo on jedan od pjevača koje će legenda ugostiti na svom koncertu života.

Uz Joleta, organizatori su već potvrdili i gostovanje Saše Antića s kojim će Mišo na koncertu otpjevati novu neslužbenu himnu Hajduka 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', čime lista gostiju, doznajemo, nije završena, a svima njima je čast što će imati priliku nastupiti na koncertu s Mišom koji svojoj publici 5. lipnja u Splitu obećava 'lom' za pamćenje.

image

Mate Mišo Kovač


Sasa Buric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 08:38