'UVIJ ZAKOLJI'

VIDEO: KREŠO BENGALKA IMA NOVI SINGL I SPOT Poslušajte što vas čeka na novom albumu, dugoočekivanom regionalnom hip hop izdanju

 
 Screenshot / YouTube

Krešo Bengalka predstavio je novi singl ‘Uvij zakolji’ na kojem je ugostio Vuka Oreba i Žuvija, a pred vama je i novi službeni video spot.

‘Uvij zakolji’ peti je Krešin singl s nadolazećeg, drugog, samostalnog albuma i prvog velikog, dugoočekivanog regionalnog hip hop izdanja 2018. – ‘Split ZOO’. Osim Kreše stihove potpisuju Vuk Oreb (Kiša Metaka) i Žuvi, s kojim je Krešo već realizirao par projekata. Kao i prethodna četiri, i ovaj je video djelo Marijana Jurčevića.

Album ‘Split ZOO’ Kreše Bengalke bit će objavljen u veljači 2018. godine.

Nakon uspješne regionalne turneje Krešo će 2017. završiti novogodišnjim nastupom u Novom Sadu, a prvi važan koncert u siječnju bit će onaj na najvećem zimskom hip hop festivalu, Drito iz Tvornice, koji se u klubu u Šubićevoj održava 26. i 27. siječnja u organizaciji yema.

U prodaji se nalazi limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne u pretprodaji iznose 65 kn, a na dan koncerta će koštati 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria. Cijena festivalskih ulznica iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:42