NJIHOV NOVI POČETAK

VIDEO: NAŠ GLAZBENO-GLUMAČKI PAR POSLIJE POTRESA PRIVREMENO ŽIVI U KONTEJNERU 'Ostali smo bez krova nad glavom, nismo jedini...'

 
Marko i Nevena Vukes
 INSTAGRAM

Pjevač Marko Vukes i supruga Nevena tijekom razornog potresa koji je nedavno pogodio Zagreb i njegovu okolicu ostali su bez svojega doma u Mariji Bistrici, koji je pretrpio znatna oštećenja i sad su primorani jedno vrijeme boraviti u alternativnom smještaju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#jednodrugoimamo

Objavu dijeli Marko Vukes (@marko.vukes)

Svoje iskustvo i osjećaje odlučili su podijeliti putem Youtube kanala gdje su pokrenuli serijal "Naš novi početak" u kojem će prikazati kako im izgleda život nakon tragedije, piše Dnevnik.hr.

- U svijetu vlada korona, a u Hrvatskoj se 22. ožujka dogodio potres koji je dodatno promijenio živote mnogim ljudima, pa i nama. Mi smo nakon tog potresa ostali bez doma i krova nad glavom. Nismo jedini, mnoge obitelji ostale su bez svojih kuća - govori glumica Nevena Vukes (ex Ristić) u videu dok je Marko pokazivao nastala oštećenja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

KG #kragujevac #vukesfamily

Objavu dijeli Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Bračni par trenutno živi u kontejneru koji su dobili na korištenje i koji predstavlja njihovo privremeno boravište, a dodijelio im ga je načelnik općine Marije Bistrice kao i drugim ugroženim obiteljima.

- Kad smo ostali bez doma, osjećao sam se jako nemoćno i tad sam shvatio da nismo sami na ovome svijetu, ali mi je isto tako došlo u srce i u glavu da smo samo zahvaljujući Božjoj milosti ostali živi i zdravi i da je ovo naš novi početak - zaključio je Marko, nekadašnji frontmen zagrebačkog benda Joy i zvijezda hit mjuzikla "Jalta, Jalta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 01:47