JOŠ JEDNA SURADNJA

VIDEO: NOVI SINGL UOČI NOVOG ALBUMA I KONCERTA U ZAGREBU Popularne The Frajle obradile hit makedonske kolegice, pogledajte spot za hvaljeni 'Negativ'

 
The Frajle i Tijana Dapčević
 Promo

U svibnju 2019. popularni novosadski bend The Frajle slavi točno 10 godina otkad su se okupile i započele svoj glazbeni put. Deset godina putovanja, pjesama, smijeha, koncerata i nevjerojatne energije četiriju iznimnih žena - Marije, Nevene, Jelene i Nataše - daje mnogo razloga za slavlje.

The Frajle su desetu godinu odlučile zaokružiti novim albumom obrada koji izlazi u svibnju, no do tad događa se još mnogo toga.

Promo
The Frajle i Tijana Dapčević

Tako The Frajle upravo predstavljaju novu pjesmu, "Negativ", u kojoj su ostvarile suradnju s jednom od najpoznatijih makedonskih pjevačica, Tijanom Dapčević. Ovo nije prva suradnja s Tijanom, s kojom ih veže prijateljstvo i ljubav prema glazbi. The Frajle su prije nekoliko godina bile gošće na Tijaninoj pjesmi "Živote kreni", a ovaj put izabrale su obraditi Tijanin hit "Negativ" i u toj obradi ugostiti makedonsku pjevačicu osobno.

"Negativ" je pjesma kojom je Tijana 2002. pobijedila na Sunčanim skalama, a potom po njoj nazvala i album koji je doživio veliki uspjeh u Makedoniji.

- Tijana je prekrasna, duhovita i svoja, a uz sve to i divna glazbenica. Nakon prve suradnje, znale smo da želimo nešto opet s njom napraviti i evo, sve nam se poklopilo na pjesmi 'Negativ'. Presretne smo! I ne možemo dočekati da naš novi album 'Obraduj me' dođe konačno u ruke publike - izjavile su The Frajle povodom nove pjesme i albuma.

Obje pjesme, "Živote kreni" i aktualna "Negativ", nalaze se na CD-u koji dolazi kao poklon uz časopis Gloria koji se može naći na kioscima do 12. travnja. Ovaj CD sadrži osam pjesama i svojevrstan je poklon publici od The Frajli i Glorije, kao uvod u studijski album naziva "Obraduj me" koji izlazi u svibnju.

"Obraduj me" novi je album obrada The Frajli, a publika ga već s nestrpljenjem očekuje. Nakon nedavno objavljene suradnje s Vannom na pjesmi "Ako je vrijedilo išta" i sad pjesmom "Negativ", The Frajle još jednom potvrđuju svoju glazbenu posebnost, no i specifičnu prepoznatljivost, kojom zaokružuju svoj novi albumom obrada.

Energija koju dijele s publikom nešto je što na svakom koncertu iznova oduševi, pa nije ni čudo da su koncerti The Frajli u Hrvatskoj redom rasprodani. Prva prilika za novo koncertno druženje s djevojkama stiže 12. travnja, kad nastupaju u zagrebačkom Johannu Francku.

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:28