SHOMY I SARAH

VIDEO: OBJAVLJEN SPOT S NAŠOM NAJPOZNATIJOM TWERKAŠICOM Izazvala je buru nastupom u Supertalentu, pogledajte je u novoj vrućoj ulozi

 

Reper Mišo Matijašević, poznatiji kao Shomy, objavio je novi spot za pjesmu ‘Sexy trag’ u kojem je glavnu ulogu povjerio Sari Seifert, twerkašici koja je podigla pravu buru svojim seksi plesom u Supertalentu.

Shomy, koji je ime izgradio kao član uspješnog domaćeg rap dvojca Shomy i Vuki, nada se da će mu Sarino prisustvo u spotu pomoći u proboju na azijsko tržište. Osim nje u spotu se pojavljuju atraktivne plesačice iz plesnog studija Ilusion.

Spot je snimala produkcijska kuća Cinematic sa scenaristom i redateljem Josipom Grizbaherom u suradnji s Markom Džavićem i Tomislavom Šilovincem.

Vukovarka Sarah Seifert profilirala se kao jedna od naših najuspješnijih twerkerica koja je nakon nastupa u Supertalentu dobila i negativne komentare, no na njih se ne obazire: ‘Ovo je ples koji je definitivno lako uočiti u Vukovaru. Ovo je maleni grad i ljudi ponekad znaju gledati krivo na ovaj ples, ali ja se osjećam ponosno. Malo je ovoga u Hrvatskoj, a kamoli u Vukovaru. Lijepo je biti drugačiji. Ja svojim plesom pokazujem ženstvenost. Predrasude uglavnom imaju djevojke koje su ljubomorne ili dečki koji vas ne mogu imati.’

#sexytrag #shomy #gg_queen1 #sarahseifert

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Vidimo se u polufinalu! @supertalenthr #supertalent #gg_queen1 #twerk

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Screenshot / YouTube

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:10