NOVI STUDIO

VIDEO: OLGA PAKALOVIĆ O SAMOHRANOM MAJČINSTVU, SAPUNICAMA I BUDUĆNOSTI 'Prije poroda upisala sam violončelo, voljela bih ga svirati pod starije dane'

 
Olga Pakalović
 Marko Todorov / CROPIX

U petak vam u novom broju magazina Studio donosimo veliki intervju s Olgom Pakalović, koju trenutačno gledamo u seriji Nove TV “Drugo ime ljubavi”. Ova talentirana glumica u njoj igra Karmelu - profesoricu i voditeljicu kulturnog centra, vrijednu ženu koja se zbog silne prethodne želje za djetetom maksimalno posvetila svojem sinu, no u svemu tome nije imala sreće u izboru muža, ili ga je zanemarila.

- Ne bojim se konteksta sapunice, motivi i prioriteti su mi se posložili - rekla nam je ova samohrana majka djevojčice Gale koja će iduće godine krenuti u osnovnu školu.

Olga je također otkrila kako si ponekad "poželi više intimnog prostora", a prisjetila se i životnog perioda prije majčinstva.

- Prije poroda upisala sam violončelo, voljela bih ga svirati pod starije dane - kaže Pakalović.

Osim intervjua s Olgom, u novom broju Studija pročitajte i što nam je o ljubavi rekao popularni TV chef Ivan Pažanin, glazbenica Ana Rucner otkrila nam je kako se probila u Kini, a upoznat ćete i markantnog Dubrovčanina Nikšu Arčanina - zvijezdu splitskog HNK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:10