POZNATI ZAFRKANTI

VIDEO: PA ŠTO MU TO RADE!? Goranova supruga objavila snimku iz aviona, u glavnoj ulozi je najbolji tenisač svijeta: 'Ovako zezat poštenog čovjeka...'

 
 Instagram

Radijska voditeljica Nives Ivanišević objavila je na Instagramu urnebesnu snimku na kojoj slavni tenisač Novak Đoković zafrkava njezinog muža Gorana Ivaniševića dok spava u avionu.

Novak Đoković, u cijelom svijetu poznat po istaknutom smislu za humor, zadirkivao je Gorana dok je spavao sa maskom na licu. Dodirivao mu je masku, kosu, uši, ali Gorana to na početku uopće nije smetalo. Nakon kratkog vremena ipak se probudio, na prvi trenutak se zbunio, a onda se počeo smijati.

Nivesini pratitelji na Instagramu bili su oduševljeni snimkom, a poznata sportska novinarka Mirna Zidarić je komentirala da Novak neće morati dugo čekati na osvetu.

- A jadan. Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, napisala je Nives, pa dodala u hashtagovima kako ju je muž poslušao za masku.

'Đoković je čudo', 'Zezancija je upalila' i 'Ovako zezat poštenog čovjeka. Senzacija' samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Goran Ivanišević je od prošle godine Đokovićev trener, pa ovakvih situacije sigurno ne nedostaje u njihovim druženjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:05