NJEGOVA 'ČURA'

VIDEO: PJEVAČICA POČASTILA FANOVE ZA 41. ROĐENDAN Korejac zaljubljen u Jelenu Rozgu u urnebesnom videu otkrio koje je riječi prve naučio u Splitu

 
 Ivo Ravlić / CROPIX

‘Čekaj malo, pa tko ga nauči psovati’, ‘Baš je genijalan, kako slatko kaže a j*** ga, p**** mater…’, ‘Lik je sve’, ‘Ne mogu se prestat smijat’, komentiraju obožavatelji na profilu na Instagramu Jelene Rozge, koja ih je, u čast svojeg 41. rođendana, počastila komičnom snimkom na kojoj Korejac na splitskoj Rivi objašnjava da je ‘Jelena Rozga njegova čura’ i kako dokaz pokazuje zajedničku fotografiju, piše Slobodna Dalmacija.

Korejac očito već neko vrijeme živi u Splitu, jer dok ‘skrola’ po mobitelu, tražeći sliku sa splitskom pjevačicom, izgovara ‘čekaj malo, čekaj malo’. To je otprilike sve što je rekao na hrvatskom, na kojem pak vrlo ‘pjevno’ psuje, što je gledateljima u cijeloj priči dakako najurnebesnije.

’Odo ja... u Koreju’, napisala je Rozga uz snimku, a pratiteljica joj je pojasnila kako se ne bi trebala čuditi obožavanju među Korejcima.

‘Kad si imala onaj poster zalijepljen na Croatia Recordsu na Pjaci, Korejci su uvijek pitali tko je to. Tako da, mnogi su saznali, nisi više nepoznata’, ustvrdila je jedna djevojka u komentarima, piše Slobodna.

A evo kako je Korejac objašnjavao tko je njegova ‘čura’...

Odo ja... u Koreju #bestfansintheworld #youmakemehappy #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:56