PRAVAC PORTUGAL

VIDEO: POGLEDAJTE DIO SPOTA ZA PJESMU 'CRAZY' Tekst za pjesmu kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu Franka Batelić je napisala sama...

 
 Print screen / Youtube

Na natjecanju za pjesmu Eurovizije, ove godine Hrvatsku će predstavljati Franka Batelić. Izvest će pjesmu 'Crazy', a HRT je u ponedjeljak predstavio jedan njezin dio.

Franka je za pjesmu tekst napisala sama, a autor glazbe je Branimir Mihaljević.

- Do pjesme smo došli na neočekivan način. Snimali smo u studiju tri pjesme i odjednom se prikrala i ova. Branimir ju je počeo svirati na klaviru, ja sam počela pjevušiti tekst i nastala je 'Crazy'. Jednostavno nam je legla jer je neobična i neočekivana. Moćna je, emocionalna, snažna, moderna i produkcijski jaka. Nadam se da će se jako svidjeti publici, izjavila je Franka.

Frankin menadžer Siniša Bevanda kaže kako se vrijedno spremaju na nastup, no ne namjeravaju raditi nikakve spektakle.

- Želimo lijep i dojmljiv nastup, no nećemo raditi nikakve velike spektakle. Imamo neke zanimljive ideje i sada je za nas najintenzivnije razdoblje jer treba cijeli koncept uobličiti. Od videospota, kostimografije, pa do nastupa. Dobili smo vrijedne savjete i od priznatih profesionalaca i kolega s kojima smo u Zagrebu radili kada je Franka bila predgrupa Beyoncé, pa nam to puno znači, rekao je Bevanda.

Branimir Mihaljević rekao je da Franka ima sve kvalitete prave svjetske zvijezde pa su se trudili i napraviti 'svjetsku pjesmu'.

- U nastajanju pjesme veliku je ulogu odigrao i mladi Denis Mevlja, a miksanje smo povjerili londonskom studiju Metropolis, ljudima koji su stvorili zvuk Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey i mnogih drugih. Završnu obradu pjesme radit će legendarni londonski studio Abbey Road. Vjerujem da ćete biti ugodno iznenađeni kad čujete pjesmu, izjavio je Mihaljević.

Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnome gradu Portugala – Lisabonu.

Pogledajte dio spota za pjesmu 'Crazy':

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:28