'ŽIVILA NAN JUBAV'

VIDEO: POGLEDAJTE NOVI SPOT O LJUBAVI I SPLITU Premijera 'pala' baš na godišnjicu hit mjuzikla 'Naša bila štorija' i Severinin rođendan!

 
 PROMO

Nakon što je kućna verzija pjesme "Štorija" iz poznatog mjuzikla "Naša bila štorija" izazvala odlične reakcije publike, tim mjuzikla pripremio je novu poslasticu - spot pjesme "Živila nan jubav". Mjuzikl "Naša bila štorija" u izvedbi Severine, Gorana Karana, Danijele, Giuliana, Tedija Spalata, Stefana Kokoškova, Mirelle Meić i Zorice Bučić premijerno je bio prikazan na splitskim Gripama 21. travnja 2017. godine.

Splitska priča o zabranjenoj ljubavi dvoje mladih, čiji su autori Goran Karan i Nenad Ninčević, prožeta je melodijama koje su odmah očarale publiku. I zato je, nakon snimanja kućne verzije pjesme "Štorija", sad snimljen i spot u režiji Željka Petreša za pjesmu "Živila nan jubav" iz mjuzikla, čija je premijera baš u utorak, 21. travnja, na Severinin rođendan, koja u mjuziklu igra glavnu žensku ulogu.

- Tu divnu splitsku noć prije tri godine obilježio je i Severinin rođendan pa ćete vidjeti i Đovu i Ivana kako joj na pozornicu nose poklon - Svetoga Duju od krokanta. Redatelj Željko Petreš, uz snimak splitske predstave, napravio je izvrstan kolaž s nastupa koje smo imali pred punim dvoranama u Zagrebu u Ciboni, Ljubljani u Tivoliju i Mariboru u Taboru. Moram priznati da mi se grlo stislo kad sam gledao i slušao spot, toliko mi je divnih stvari krenulo kroz krvotok. A najviše - lipota i zahvalnost. Kakva uspomena! I zato vam, lipi moji, u ime cile Štorije poklanjamo jedan pravi naš domaći valcer, da ga plešemo, da nam piva i da nam drži u srcu najvažniju stvar u životu. Živila nam jubav! - kaže Goran Karan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:21