SAMO NAS NEBO...

VIDEO: 'POLJUBI ZEMLJU.... HOĆU DA TI GLAS ČUJEM' Milan Bandić primio Mišu Kovača uoči velikog koncerta u Areni pa mu zapjevao za jedno s novinarima

 
 CROPIX, Screenshot

'Samo nas nebo rastavit može' naziv je velikog koncerta kojeg će glazbena legenda Mišo Kovač održati u Areni Zagreb u subotu 26. listopada.

Šibenski pjevač već je dvaput napunio Arenu, a ovaj koncert je poklon svim njegovim obožavateljima koji ga vjerno prate kroz cijelu njegovu karijeru.

Uoči koncerta Mišu Kovača primio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u zgradi Gradske uprave.

Došao je u pratnji supruge Lidije, a Bandić ga je dočekao upravo njegovom pjesmom, točnije stihovima 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš...'.

U pjesmi su mu se pridružili novinari, a potom je uslijedio srdačan i emotivan zagrljaj pjevača i gradonačelnika.

- Hoću glas da ti čujem, molio je Bandić Mišu Kovača da zapjeva, međutim, ništa od toga. Šibenčanin je odlučio svoje glasnice ipak sačuvati za veliki koncert.

Zagreb, 181019.
Gradonacelnik Milan Bandic primio je u zgradi Gradske uprave glazbenika Misu Kovaca uoci njegovog velikog koncerta Samo nas nebo rastavit moze u Areni Zagreb.
Na fotografiji: Miso Kovac, Matea Vuletic i Milan Bandic.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Dragan Matic / CROPIX

- Da nema publike, ja ne bi pjevao, morao bi prodavati ribu, izjavio je kratko Mišo Kovač novinarima nakon susreta u Gradskoj upravi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. siječanj 2021 13:53