BOŽIĆNI BROJ STUDIJA

VIDEO: PROVELI SMO DAN NA ADVENTU S GRDOVIĆEM, STAVROSOM I PEJAKOVIĆEM 'Želim vam zdravlja, mira i šoldi. Pjevam 'nije u šoldima sve', ali nešto i je'

 
Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković
 Tomislav Kristo / CROPIX

Tri mušketira hrvatske estrade - Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros - snimili su treću zajedničku pjesmu, blagdanski hit “Na Božić mislim ja”, a tim povodom ekipa Studija s njima je provela jedan dan na zagrebačkom Adventu.

- Dugo se znamo, a i pašemo si glasovno. Staki je izvrstan bas bariton, Zlatko fenomenalan tenor, a ja mediteranski tenor, pa publika na nas odlično reagira. Znaju da je s nama uvijek fešta - rekao nam je Grdović.

A kad se ova tri legendarna pjevača druže, glazba, otkrili su, ipak nije tema njihovih razgovora: “Pričamo uglavnom o ljubavi, ženama... I cipelama!”, govore nam kroz smijeh.

- U 2020. svima želim zdravlja i što više mira. Želim im i šoldi. Znam da pivam ‘nije u šoldima sve’, al' nešto i je! - poručio je fanovima odlično raspoloženi Grdović.

U petak u novom broju magazina Studio donosimo i intervju sa supružnicima Pinčić Rogoznica. Iako su nedavno kupili kuću u Velikoj Mlaki, obitelj ovaj Božić ipak neće dočekati ondje. Naime, RTL-ova voditeljica Doris i njezin suprug Boris, pjevač, oboje su iz Zadra pa će blagdane provesti s obitelji u rodnom gradu.

- Mi smo tu vrlo tradicionalni - kaže nam Doris, majka petogodišnjeg Donata i jednoipolgodišnje Gite, koja je lani upisala Edward Bernays - Visoku školu za komunikacijski menadžment.

- Meni je sasvim jasno da ovaj posao ima rok trajanja, da šminke, haljine i frizure prođu, a ostaje ti ono što je u glavi - ističe popularna voditeljica.

U novom Studiju objavljujemo i nominacije u 19 kategorija te kupon za glasanje za dodjelu nagrada Zlatni Studio, a tu su i božićni recepti Ivana Eraka, šefa kuhinje hotela Palace.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:22