POZNATA NOVINARKA

VIDEO: REAKCIJE NA VIDEO SPOT NE PRESTAJU Mirta Šurjak neprestano puni stupce talijanskih medija koji je obasipaju komplimentima

 
Mirta Šurjak
 Ante Čizmić / CROPIX

Sportska novinarka Hrvatske televizije Mirta Šurjak redovito intrigira talijanske medije nakon nastupa u glazbenom spotu pjesme “Mi manca il calcio”, koju je snimio talijanski glazbenik Ermanno Fabbri. Singl je postao vrlo popularan u Italiji, pa ga tamošnji mediji najavljuju kao veliki ljetni hit. Zanimljivost u ovoj glazbenoj priči jest da skladbu potpisuje Ivo Šćepanović, a zvijezda videopriče upravo je novinarka Hrvatske televizije.

Mirta zbog toga redovito puni stupce talijanskih medija koji poznatu Splićanku obasipaju komplimentima, a u najnovijem intervjuu za portal Calcio Style govori o sebi, Hajduku, o povratku navijača na stadione, ali i o pjesmi posvećenoj nogometu koja se nakon Italije počela emitirati i na hrvatskim radiopostajama.

O tome kako je biti jedno od najpopularnijih novinarskih lica, Mirta im je rekla:

- Teško je odgovoriti na ovo pitanje, no ushićena sam kad mi ljudi kažu da im se sviđa moja energija, moja strast za poslom. Nije mi bilo lako jer u Hrvatskoj nema puno žena koje profesionalno prate nogomet. A ja sam velika navijačica Hajduka, koji je simbol Splita i Dalmacije - odgovorila je Mirta te dodala da su joj među talijanskim klubovima najdraži Roma i Napoli.

Vezano uz spot u kojem atraktivna Mirta Šurjak na travnjaku stadiona izmjenjuje dresove talijanskih klubova istaknula je da nije manekenka pa je tom izazovu i pristupila na drukčiji način.

- Željela sam pokazati emociju prema nogometu, najviše prema Talijanima s obzirom na to koliko im znači. Rekla bih da je on sudbina talijanskih navijača. Vjerujem da će se navijači uskoro vratiti na tribine, da će pjesma “Mi manca il calcio” postati hit jer upravo je publika du-ša nogometa - zaključila je Mirta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:08