DAN DE

VIDEO: SUZE JUGOSLAVENSKOG SEKS SIMBOLA! Novi Dan De s Marinom Perazić: 'Teško mi je gledati oca i znati da sam nemoćna pomoći mu'

 
 Jutarnji list

Jedna od najvećih zvijezda 80-tih, Marina Perazić, ovoga je tjedna za emisiju Jutarnjeg lista Dan De otvorila dušu i otkrila zanimljive informacije iz svoje dugogodišnje karijere i privatnog života.

Pjesme kultnog benda Denis&Denis i danas žive, Delale ju je tako pitao koja je tajna uspjeha hitova poput ‘’Program tvog kompjutora’’, ‘’Soba 23’’, ‘’Oaza snova’’, ‘’Kolačići’ i brojne druge.

U bivšoj državi proglašena je sex simbolom, obožavatelji su je obasipali pažnjom, ali bilo je tu i dosta neugodnih situacija koje su Marini stvarale nelagodu i strah. U našoj emisiji poslušajte što ju je jedne mračne večeri prestravilo.

Marina je s nevjenčanim suprugom, s kojima ima dvije kćerke, Ivanom Feceom Firčijem, poznatim bubnjarom kultnih rock bendova neko vrijeme živjela i u New Yorku. Od tamo nosi prekrasne uspomene no i one ne baš tako lijepe.

Progovorila je o maltretiranju koji je bivši svojim vlastitim nezadovoljstvima vršio nad njom.

Zvijezda koja to nikada nije planirala postati objasnila je zašto se u Rijeci ne osjeća ugodno i kako to da je tamo po ‘’zadatku’’. Otkrila je i kako to da u rodnom gradu nema prijatelja i kako popunjava svakodnevicu.

Na spomen oca za kojeg se svakodnevno brine, poznata pjevačica, briznula je u plač i objasnila kakvo je tatino stanje.

U ''vedrijem'' dijelu emisije Perazić komentira svoj ljubavni status i kakvi ju muškarci privlače.

Dotakli su se i situacije slobodnih umjetnika čiji status još uvijek nema.

Samo za kamere Dana De prezentirala nam je energetski tretman 'Teslina metarmofoza' kojim se bavi u posljednje vrijeme.

Denis&Denis 16.11 nastupaju u Zagrebu u klubu 'Metropolis' pa eto idealne prigode da njihove bezvremenske hitove čujete uskoro uživo.

Ovaj zanimljiv i potresan razgovor pogledajte u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:39