NOVI STUDIO

VIDEO: 'TEŠKO JE RADITI OVAKO NEŠTO U ZEMLJI NEVJERNIH TOMA...' Tončica Čeljuska otkriva koga bi voljela ugostiti u svojoj emisiji

 
 Darko Tomas / CROPIX

Tončica Čeljuska sa svojom emisijom “U svom filmu” ove jeseni na HRT-u ušla je u treću sezonu prikazivanja. Kaže da joj nije lako raditi takav format u sredini koja nije usmjerena da podrži uspjeh, u zemlji punoj nevjernih Toma, koji ne vjeruju u osobe bez kontroverzi

- Vjerujem da ima puno ljudi koji mogu ispričati svoju priču, no mnogi zaziru od toga jer smo mi sredina koja nije usmjerena da podrži uspjeh, već nas više zanima nečiji pad - rekla nam je Tončica otkrivši koga bi voljela pozvati u goste u svojoj emisiji.

- Silno bih voljela ugostiti generala Antu Gotovinu, mislim da ne treba puno objašnjavati zašto. Također je tu i Luka Modrić kao neosporna sportska veličini.

Također, u novom broju Studija ugostili smo i Saru Stanić. Mlada glumica, mnogi kažu jedna od najljepših hrvatskih glumica, u džepu ima i redateljsku diplomu.

Posljednju je godinu snimala dvije serije, radila na Akademiji te režirala svoju prvu predstavu za odrasle “Prizori”, koju je sama i dramatizirala.

U razgovoru za Studio je otkrila:

- Voljela bih i dalje biti Marina u 'Crno-bijelom svijetu', nadam se četvrtoj sezoni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 17:22