EUFORIJA JOŠ TRAJE

VIDEO: 'TKO IMA VEĆA MU** OD NAS HRVATA?' Stjepan Hauser na koncertu provocirao Engleze, no dres hrvatske reprezentacije nije svima 'sjeo'

 
 Screenshot / Instagram

Violončelist Stjepan Hauser u četvrtak je nastupio s Lukom Šulićem u Londonu. I ne bi to bilo ništa neobično za ovaj svjetski poznati dvojac, da Hauser na pozornicu nije izašao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Njegov nastup u hrvatskim bojama obožavatelji su doživjeli dvojako, posebno zbog komentara koji je napisao uz kratki video iz dvorane koji je objavio na Instagramu.

‘Tko ima veća muda od nas Hrvata? Hvala, London’, poručio je Hauser obožavateljima.

Aluziju na pobjedu Hrvatske u polufinalu mnogi su doživjeli kao provokaciju, a ne kao proslavu trijumfa. Zamjerili su glazbeniku što nije odmah čestitao reprezentaciji, nego se pojavljuje u majici sad, na koncertu u Londonu. Smatraju da ovime nije iskazao ljubav prema domovini, nego je to bila samo predstava za pozornicu.

Who’s got bigger balls than us Croats?! Thank You London!!! #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

'Ovo što on radi, to nije patriotizam. To je izvinite d**anje na sceni, i to u divnom gradu pored predivnih osoba što te slušaju. Nepoštovanje', napisao je jedan obožavatelj, i sam glazbenik. 'Ovaj potez je bio neumjesan mada je odjenuo majicu boje naše zastave, ipak je provokativno izgledalo. Ipak ti ljudi su došli čuti jednog umjetnika, muzičara, možda pola njih niti ne prati nogomet', dodala je obožavateljica.

Jedan mu je Englez pak poručio: 'Velika muda kad si na pozornici okružen čuvarima. Zašto ne dođeš u lokalni pub u toj majici. Idiot.'

Stoga ne čudi što je Hauseru iz publike osim gromoglasnog pljeska stigao i pokoji zvižduk.

Thank You London!!! #2cellos

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:01