USUSRET FINALU

VIDEO: 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO', NIVES CELZIJUS ODUŠEVILA ŽIRI Bojan Jambrošić odnio pobjedu imitirajući Eda Sheerana

 Dnevnik.hr

Bojan Jambrošić je pobjednik predfinalne epizode emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. On je u popularnom TV showu utjelovio Eda Sheerana pjevajući pjesmu ''Thinking Out Loud''. Članovi žitija su izrazili svoje oduševljenje njegovim nastupom. Nova TV će novčani iznos od 10,000 kuna u Bojanovo ime donirati Hrvatskoj udruzi za zaštitu životinja ''Noina arka''.

Emisiju je otvorila Mia Anočić Valentić hologramskim nastupom. Mia je imitirala Sean Paula, a hologramski je prikazan nastup Sie.

Daniel Bilić je utjelovio Ivu Robića, a dobio je velike pohvale žirija. Ana Gruica je ovaj put odabrala ulogu Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls.

Dnevnik.hr

Marija Rotha ovoga puta vidjeli smo u ulozi Jamesa Browna s pjesmom ''Get Up (I Feel Like Being A) Sex Machine''.

Nives Celzijus se izvrsno transformirala u Cher oduševivši pritom žiri.

Dnevnik.hr

Dalibor Petko šaljivo je imitirao Helenu Paparizou. Ivana Mišerić utjelovila je Lady Gagu uz pjesmu ''Telephone''.

Dnevnik.hr

U sljedećoj epizodi emisije će biti poznat pobjednik četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Mia Anočić Valentić transformirat će se u Kylie Minogue, Mario Roth u Madonnu, Bojan Jambrošić će nakratko postati pjevačica grupe The Cranberries, a Nives Celzijus ćemo vidjeti kao Anthonyja Kiedisa iz grupe Red Hot Chili Peppers. U duetu će nastupiti Dalibor Petko i Ivana Mišerić kao Azucar Moreno, a Ana Gruica i Daniel Bilić će izvesti duet Gibonnija i Josipe Lisac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:29