POSREĆILO JOJ SE NA CASTINGU

VIDEO: ZGODNA DALMATINKA U TEASERU ZA HIT SERIJU U KOJOJ GLUMI HOLIVUDSKA ZVIJEZDA JUDE LAW Šibenčanku Saru osobno izabrao redatelj Paolo Sorrentino

 
 Screenshot / YouTube

Šibenčanku Saru Vulinović Zlatan možete vidjeti u teaseru za drugu sezonu odlične HBO-ove serije "The New Pope" - za projekt ju je osobno izabrao redatelj Paolo Sorrentino, a lijepa Dalmatinka imala je čast provesti dan na setu s Judeom Lawom, dok u seriji igra i John Malkovich, piše Šibenik.in.

- Što ćete to objavljivati, u kadru se vidim na sekundu i po' - rekla je Sara kad su je nazvali da im kaže neku zanimljivost sa snimanja.

Ona više od 10 godina živi u Milanu, nosila je odjeću najboljih svjetskih dizajnera na najvažnijim modnim pistama, ali u Italiji je postala prilično poznata po sudjelovanju u njihovoj najdugovječnijoj TV emisiji "Ciao Darvin" u kojoj je bila "majka priroda".

- Sorrentino me izabrao na castingu. Kako smo još jedna cura i ja bile ‘madre natura’, imale smo čast šminkati se u istoj prostoriji s Judeom. Zbog pravila produkcije nismo se smjele fotografirati s njim - otkrila je Vulinović Zlatan.

Privatna arhiva
Paolo Sorrentino i Sara Vulinović Zlatan

Druga sezona serije "The New Pope" premijerno je prikazana 10. siječnja, a prva sezona našla se na vrhu liste najboljih serija koje su lani stigle na male ekrane.

Mini TV serija u deset epizoda donosi priču o prvom američkom papi, a u ulozi mladog i šarmantnog pape Pia XIII briljirao je britanski glumac Jude Law kojemu je kontroverzna uloga donijela i zasluženu nominaciju za Zlatni globus, piše Šibenik.in.

View this post on Instagram

A post shared by S.V.Z (@sara__zlatan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:15