EUROSONG

VIDEO: ZLATNA KRILA U IZRAELU POSTALA ZAŠTITNI ZNAK HRVATSKE Pogledajte u kakvom su izdanju Jacques i Roko stigli na 'orange carpet' u Tel Avivu

 
Roko Blažević na Orange carpetu u Tel Avivu, u društvu Jacquesa Houdeka i plesača Diega i Endija
 YouTube

Famozna krila oko kojih se 'koplja lome' još od Dore, u Izraelu su definitivno postala zaštitni znak Hrvatske.

Naime, u nedjelju je na Orange carpetu u Tel Avivu, kojim su prošetali svi sudionici ovogodišnjeg Eurosonga Roko Blažević osvanuo u bijelom odijelu na čijim su leđima blistala dva mala zlatna krila, a ista odijela imali su i njegovi plesači Diego i Endi, koji će na sceni glumiti anđele koji će Roka, iz 'pakla' podignuti u nebesa gdje će i on dobiti zlatna krila.

Na Orange carpetu bio je i skladatelj pjesme 'The Dream', Jacques Houdek, bez krila, u crnoj kombinaciji.

Pogledajte dolazak Roka Blaževića i njegovog tima na Orange carpet:

- Krila su uvijek sa mnom, s njima se osjećam kao da mogu napraviti baš sve. Uz to, uz mene su i moja dva anđela čuvara, a svi mi zajedno smo 'The Dream time'. Sa svojim krilima želim probuditi dječju nevinost u svima nama, kako bismo svi zajedno poletjeli u jedan novi, bolji svijet - rekao je Roko Blažević u Tel Avivu.

Eurosong se održava u areni Expo Tel Aviv, a kroz trodnevni zabavni program gledatelje će voditi televizijski voditelji Erez Tal i Assi Azar, te Lucy Ayoub sa supermodelom Bar Refaeli. Geslo je ovogodišnjega natjecanja za pjesmu Eurovizije Usudi se sanjati (eng. Dare to Dream).

U sutrašnjem prvom eurovizijskom polufinalu za prolaz dalje bori se 17 zemalja, među kojima su naši susjedi Crna Gora, Slovenija, Mađarska i Srbija, a natječu se još Poljska, San Marino, Češka, Cipar, Finska, Bjelorusija, Belgija, Gruzija, Island, Estonija, Portugal, Grčka i Australija.

Roko nastupa u četvrtak, kao deseti po redu u drugom polufinalu, a velika završnica Eurosonga je u subotu. HRT prenosi sve tri glazbene večeri.

Ceremonija otvaranja Eurosonga u Tel Avivu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:27