KAKVO DRUŠTVO!

Viktorija Rađa na prestižnoj premijeri: Fanovi skoro pali u nesvijest kad su vidjeli s kim je pozirala

Atraktivna Viktorija blistala je u crno-bijelom outfitu koji je upotpunila plavom torbicom

Viktorija Rađa

 Instagram

Drugi dio pete sezone planetarno popularne serije "La Casa de Papel" stiže na Netflix 3. prosinca, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju rasplet situacije s obzirom na to da je u posljednjoj epizodi prvog dijela poginula mnogima omiljena Tokyo.

Milijuni obožavatelja tako zasigurno večeras neće moći spavati od uzbuđenja, a jedna od obožavateljica popularne serije je i nekadašnja uspješna manekenka Viktorija Rađa.

Upravo su Tokyo, Rio, Denver, Berlin, Moscow, Stockholm, Helsinki, Lisabon, Nairobi i Profesor zaintrigirali splitski bračni par Viktoriju i Dina Rađu, koji su imali sreće fotografirati se u društvu omiljenih likova.

"Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogottu, Stockholm, Lisabon... Kakvo putovanje! Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo", napisala je Viktorija Rađa na svom Instagram profilu uz fotografije s glumicama i glumcima iz serije.

Atraktivna Viktorija blistala je u bijelom sakou, bijelim salonkama i crnim hlačama, dok je u ruci držala Bottega Venetta torbicu plave boje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:33