NOVA PJESMA

Vinko & Talvi Tuuli imaju novi singl: Pjesmu prati atraktivan video spot pod palicom poznatog redatelja

Spot za ‘Nešto kao život‘ nas vraća u vrijeme poznatih britanskih bendova, njihovih postera na zidovima i danonoćnog gledanja MTV-a

‘Nešto kao život‘

 Promo/

"Nešto kao život" novi je singl Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli koji nas osvaja već pri prvim taktovima slušanja. Vinkov istaknuti vokal koji se nikad nije mogao uspoređivati s drugima zbog svoje posebnosti u ovoj pjesmi je dobio novu dimenziju, a jedan od razloga je i taj što možemo čuti kako Vinko kao kantautor sve više sazrijeva u tekstovima, glazbi i aranžmanu koje potpisuje i u ovoj pjesmi.

Na aranžmanu mu se pridružio ostatak benda zajedno s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je radio i produkciju. Ova rock pjesma bogata je riffovima, istaknuta melodija na električnoj gitari suptilno vodi cijelu pjesmu, a instrumentalni solo na neočekivanom mjestu u pjesmi upravo daje šarm i kvalitetu koja nas tjera na repeat.

image

‘Nešto kao život‘

Promo/
image

‘Nešto kao život‘

Promo/

Nešto kao život‘ izravna je i direktna pjesma, a Vinko bez puno okolišanja govori o tome kako funkcioniraju i ‘‘opstaju‘‘ trenutno ljudski životi: ‘‘Često dobijem osjećaj da nismo sretni kako živimo. Kao znamo “recept” za sretan život, da nije teško ispunit ga, ali smo zaglavljeni u loopu gdje se više gleda u osjećaje ekrana nego ljudi. Smatram tekst dosta jednostavnim, izravnim. A to nam i treba za buđenje, nešto izravno i iskreno.‘‘

image

‘Nešto kao život‘

Promo/
image

‘Nešto kao život‘

Promo/

Spot za ‘Nešto kao život‘ nas vraća u vrijeme poznatih britanskih bendova, njihovih postera na zidovima i danonoćnog gledanja MTV-a. Vrijeme kad se čekalo ispred radija samo kako bi se čula ta pjesma. Za cijelu vizualnu priču zaslužan je redatelj spota Radoslav Jovanov Gonzo i Anita Jovanov Gonzo koja je radila na montaži spota.

‘‘Ponovno snimanje spota sa Gonzom, naše treće, sigurno ne i posljednje! Uživanje, zabava i efikasnost.‘‘ – rekao nam je Vinko za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:03