OTMJENO IZDANJE

Više se ne skrivaju: Bivši partneri iz ‘Plesa sa zvijezdama‘ prvi put viđeni zajedno u javnosti od objave romanse

Dugo su vremena objavljivali fotografije s istih lokacija pokušavajući sakriti da su na njima zajedno

Tara Thaller i Mateo Cvenić

 Vedran Peteh/Cropix

Rastava glumice Tare Thaller od bosansko-hercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje dospjela je na naslovnice brojnih domaćih medija, no u međuvremenu je službeno potvrdila novu romansu s Mateom Cvenićem, svojim bivšim mentorom iz "Plesa sa zvijezdama".

Doduše, par je skrivao svoj odnos od očiju javnosti dulje vrijeme, no nisu to mogli raditi u nedogled. Naime, dugo su vremena Mateo i Tara objavljivali fotografije s istih lokacija pokušavajući sakriti da su na njima zajedno, ali sada je i tome došao kraj te javno uživaju u svojoj ljubavi. Vjenčanje plesačice Valentine Walme i glumca Marka Petrića bila je jedna od takvih prigoda, a sretan je par obradovao svoje pratitelje zajedničkom fotografijom. Tara je pozirala u ljubičastoj haljini koja joj je istaknula liniju, a Mateo je nosio elegantno sivo odijelo.

Podsjetimo, Mateo je priznao da je, kako je vrijeme prolazilo, razvio emocije prema Tari. Kako tvrdi Tara, Intenzivnije su se počeli družiti nakon njene rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više.

Naime, Mateo nije mogao vjerovati koliko si on i Tara po svemu odgovaraju, a glumica potvrđuje da su s vremenom uočavali sve više sličnosti, pa osim međusobnog razumijevanja, jer oboje dolaze iz svijeta umjetnosti, shvatili su i da dijele slična uvjerenja, stavove i prošlost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:41