PREOKRET U ŽIVOTU GLAZBENIKA

Vitasović pokazao sina koji mu je podrška i otkrio što mu je supruga Sandra zamjerila

 Damir Krajac / CROPIX

Nakon što je zadnjih godina medijske stupce punio problemima s alkoholom i onima u bračnom životu, Alen Vitasović je odlučio okrenuti stranicu. Glazbenik radi punom parom, snimio je četvrti singl za album koji snima nakon četiri godine pauze, a bit će objavljen potkraj ljeta, piše Tportal.

Osim toga, redovito nastupa po Istri, Primorju i Dalmaciji, a volio bi se proširiti i na ostale dijelove Hrvatske. Još je jednom priznao ono što je javnost znala već neko vrijeme, a to je da je zbog estrade bio rastrgan između karijere i obitelji. No on i supruga Sandra prošle godine su proslavili 20. godišnjicu braka i uspješno su prebrodili sve probleme pa ga je Sandra zamolila da o njihovom braku više ne govori u javnosti.

Kako je Alen objasnio, ona je posve obična žena kojoj publicitet nije potreban. Velika podrška u svemu Alenu su i njegova djeca 14-godišnja Mia i 21-godišnji Ivan, čijom se fotografijom ponosni otac i pohvalio tijekom vikenda na Facebooku.

- Kći je karakterno više na mene, ima moje manire i sličan način ponašanja, dosta je aktivna i voli biti u centru pažnje. Sin je ponešto više zatvoren, na mamu, ali je zato fizički isti ja - ispričao je Alen.

Alen se trudi živjeti zdravo, pa je i fizički aktivan, a kad je alkohol u pitanju, kaže da pije kao i svi normalni ljudi, no da nekad zna pretjerati.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 01:23