BURNE RASPRAVE

VJENČANICA MAJE ŠUPUT KOPIJA? Društvene mreže o Grubnićevom dizajnu: Gornji dio neodoljivo podsjeća na kreaciju stranog dizajnera, sporan je i šlep

 
Maja Šuput
 Goran Šebelić / Hanza media

Jedan od najupečatljivijih detalja na svakom vjenčanju, pa tako i onomu Maje Šuput svakako je vjenčanica. Majina je bila raskošna, a u isto vrijeme iznenađujuće decentna - jednom kad je pjevačica uklonila bogati šlep.

Dizajnirao ju je Marko Grubnić, Majin dugogodišnji najbolji prijatelj, podrška, stilist i kompanjon na putovanjima, pratnja i na javnim događajima. Kao "hommage" njihovu prijateljstvu, Šuput je odlučila upravo Grubnića uposliti kako bi izvršio ovaj važan zadatak, to je i sam potvrdio u dirljivoj objavi na Instagramu.

Marko Grubnić / Instagram
Marko Grubnić i Maja Šuput

No Grubnić, po zanimanju stilist, svoj je dizajnerski posao odradio, čini se, uz malu pomoć s modnih revija. Na društvenim se mrežama danas komentirao dizajn vjenčanice koji ipak nije toliko unikatan, piše Slobodna Dalmacija.

Goran Sebelic / CROPIX

Gornji dio haljine gotovo da je preslika one izraelskog dizajnera Elihava Sassona, dok donji podsjeća na nekoliko kreacija, domaćih i stranih dizajnera.

No, nitko od brojnih komentatora dosad nije negirao ljepotu kreacije. Na kraju kajeva, možda je i Grubnić događaj shvatio kao priliku za hommage svojim kolegama dizajnerima, piše Slobodna Dalmacija. Po svemu sudeći, njegov "model" nije mogao biti sretniji izvedbom - Šuput je djelovala zaista oduševljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:58