KAKVA BOMBA

Vlatka Pokos (50) objavila fotku u bikiniju i raspametila sve: ‘Zavide joj i puno mlađe...‘

Njezin besprijekoran izgled nikoga ne čudi, jer je poznato koliko ona vodi brigu o licu i tijelu.
Zagreb, 070913.
Sezona godisnjih odmora uglavnom je zavrsila i tradicionalna subotnja spica ponovno je prepuna.
Na fotografiji: Vlatka Pokos.
 Neja Markicevic/Cropix

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (50) koja posljednjih godina živi u Torontu, zbog pandemije koronavirusa odgodila je ljetovanje u Splitu i na svom omiljenom Čiovu.

Na društvenim mrežama kao podsjetnik na neka ljepša vremena objavila je fotografiju iz jacuzzija sa šampanjcem u ruci te je svojim izgledom očarala pratitelje. Vlatka je pratitelje oduševila zavidnom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice. No, to nikoga ne čudi, jer je poznato koliko ona vodi brigu o sebi. Kako je u nedavnom intervjuu otkrila, trenira i pazi na prehranu.

Vlatka posljednje tri godine živi i radi u Torontu gdje je i diplomirala na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije. Nedavno je nakon studentskog statusa dobila radnu dozvolu.

image
Vlatka Pokos/Instagram

- To mi je dalo dodatnu sigurnost i otvorilo nove mogućnosti za napredak. Što je najvažnije, volim Toronto, njegovu energiju i šarm. Više se ovdje ne osjećam strancem i ovo je zemlja i društvo velikih mogućnosti, a ja sam, praktički, tek na početku, izjavila je Vlatka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:20