PRVA ELIMINACIJA

Vlatka Pokos ispala iz ‘Plesa sa zvijezdama‘: ‘Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala‘

U drugoj emisiji na nastupali su sa sambom i za nju osvojili 21 bod.

Vlatka Pokos i njen partner Mateo Cvenić

 Nova TV

U drugoj emisiji "Ples sa zvijezdama" u kojoj se na temu Fiesta latina, odnosno u latinskim plesovima okušalo 13 parova, popularni su show napustili Vlatka Pokos i njen partner Mateo Cvenić. Da stvar bude zanimljivija, tijekom snimki probe sambe koju su plesali, poteškoće tijekom showa prognozirala im je astrologinja Julijana Oremović.

Naime, bez obzira na ocjene žirija i poziciju na ljestvici, glasovi publike su također pretvoreni u glasove, pa su se za ostanak u showu uz Vlatku i Matea borili i slastičarka Ivana Čuljak s partnerom Ivanom Jarnecom, te Lucija Lugomer i Marko Šapina koje je od ispadanja iz showa spasio žiri svojim ekskluzivnim pravom spašavanja od eliminacija jednog para.

Na koncu su novim glasovanjem gledatelja ostanak ipak izborili Ivana i Ivan za koje je glasovalo 67 posto gledatelja.

"Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao", oprostila se Vlatka od showa.

S druge strane, kao najbolji na plesnom podiju, baš kao i u prvoj emisiji, pokazali su se mladi glumac Filip Vidović i njegova partnerica Paula Jeričević koji su plesali mambo. Filip je svoj nastup posvetio djevojci Nataši, inače instruktorici salse.

Svojim plesnim umijećem, barem prema mišljenju žirija, slijedili su ih Bojana Gregorić i Gordan Vogleš otplesavši rumbu. Iako su prema ocjenama žirija bili pri samom dnu ljestvice, uz glasove gledatelja u showu su bez problema ostali i Asim Ugljen i Nika Jelić, kao i Matija Lovrec s Helenom Bradvicom.

Opširnije o nastupu Matije Lovreca pročitajte OVDJE, a o nastupu Asima Ugljena OVDJE

A u idućoj emisiji publika će i dalje gledati i uživati u novim plesnim izazovima Domenice i Alana, Pedra i Valentine, Marka i Gabriele, Jelene i Marka, Sandija i Helene te Albine i Marija.

Žiri kojeg čine Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić i Marko Ciboci složni su u tome kako su svi parovi odlično napredovali od prve emisije.

Na samom početku druge epizode showa voditelji Maja Šuput i Igor Mešin šalili su se na temu Mešinovog nerazgovjetnog govora od proteklog tjedna, kojeg je voditelj opravdao tabletom koju je uoči početka emisije popio zbog alergije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:04