JAVLJA SE IZ KANADE

Vlatka Pokos o incidentima na Jadranu: ‘Tko kažnjava ovakvo divljaštvo koje nam sramoti zemlju?!‘

U objavi na Instagramu osudila je iznajmljivače prevarante, primitivne fizičke obračune i divljaštvo kojem svjedoče turisti
Vlatka Pokos
 Instagram

Bivša pjevačica Vlatka Pokos koja već neko vrijeme živi u Kanadi gdje se bavi oglašavanjem i marketingom zgrožena nedavnim incidentima na našoj obali objavila je post na Instagramu u kojem je osudila iznajmljivače prevarante, primitivne fizičke obračune i divljaštvo kojem svjedoče turisti.

'Unatoč iznimno uspješnoj turističkoj sezoni, možemo čitati ovih dana sramotne vijesti o raznim prevarantima koji vrebaju strane goste, ne bi li im odmor u Hrvatskoj učinili ‘nezaboravnim‘. Ne prezaju niti od fizičkog nasilja i besramnih, primitivnih obračuna naočigled stranih gostiju. Dakako, razlog je novac. Dakako, novca nekima nikad dosta! Isti mentalitet zbog kojeg nam je izbetonirana obala, najvrjednije i najljepše što nam je sudbina dala i što je bogatstvo koje pripada cijelom svijetu i budućim generacijama, napisala je Vlatka pa se upitala postoji li netko tko bi kaznio ovakvo ponašanje.

'Tužno je gledati kako se 'turistički djelatnici' bijedno i primitivno čerupaju pred zapanjenim gostima, ljudi iz jedne izrazito katoličke zemlje. Hipokrizija u punom sjaju. Pitam se gdje je represivni aparat koji kažnjava ovakvo divljaštvo koje nam sramoti zemlju, ne samo pojedince? Njima poručujem da ništa, apsolutno ništa neće ponijeti sa sobom kad umru, a ukoliko su pravi katolici i vjernici (što znamo da nisu) trebali bi razmisliti o onome što dolazi poslije. Iza sebe ostavljamo samo ono što smo dali i postigli kao ljudska bića", poručila je Vlatka osvrnuvši se na tučnjavu između djelatnika štanda u Rovinju.

'Pohlepa je svuda oko nas, prisutna je i u Kanadi, u poslu kojim se bavim; iz vlastitog iskustva vam mogu reći da se velikodušnost više isplati. Ne samo što se divno osjećate kao ljudsko biće, već se vraća na neočekivane načine. Budite dobri ljudi, budite velikodušni', zaključila je bivša pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. kolovoz 2022 14:05