‘TOPLA PREPORUKA‘

Vlatka Pokos poručila Lovrenu: ‘Vrati se u osnovnu školu i nauči o ustašama i njihovim zločinima. A posjeti i Jasenovac‘

Poznata voditeljica poručila je Lovrenu da svojim primitivnim ispadom sramoti cijelu reprezentaciju

Vlatka Pokos i Dejan Lovren

 Biljana Blivajs/Cropix; Tom Dubravec/Cropix/

“Ustaše, čiji zločinački ‘pozdrav‘ tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice”, napisala je Vlatka Pokos u opisu Instagram objave u kojoj je oštro osudila ponašanje hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena za vrijeme i nakon dočeka Vatrenih. Stala je i u obranu voditelja dočeka, Ive Šulentić i Luke Bulića, a za voditeljski fijasko krivi isključivo lošu organizaciju.

Odmah na početku objave naglasila je da u potpunosti razumije što znači biti voditeljica programa i za loše voditeljske uloge prozvala Joška Lokasa, kao glavnu i odgovornu osobu ovog projekta.

- U današnje doba, to poprima zastrašujuće razmjere, osobito kad vas na zub uzme razjarena, primitivna i tupava desničarska bagra. Bravo za Ivu što nije dozvolila Dejanu Lovrenu pjevati ustašofilsku pjesmu – tako je Pokos započela dio gdje se osvrnula na Lovrenovo ponašanje.

U nastavku mu je poručila da svojim primitivnim ispadom sramoti cijelu reprezentaciju.

- Ne, Dejan Lovren, mi, Hrvati iz Hrvatske koji nemamo komplekse “velikoghrvatstva” mi ne mrzimo “sve hrvatsko”. Volimo svoju domovinu svim srcem i odbijamo pjevati ustašofilske pjesme. Toplo Vam preporučam da se vratite u osnovnu školu i naučite elementarne činjenice o ustašama i njihovim zločinima. Posjetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim žrtvama koje su ondje klali i ubijali Vasi “domoljubi”- napisala je Vlatka Pokos.

Na meti javnosti još od Katra

Lovren je, prisjetimo se, napravio skandal još u Katru kada je izvrijeđao novinare za koje je zaključio da se smiju njemu. Od tad kritike na njegovo ponašanje ne prestaju, a dodatnu pozornost privukao je na sebe i kada je nakon dočeka u Brozovićevom kafiću na uzvik ‘za dom‘, zaurlao ‘spremni‘. Na kritike je odgovorio novim uvredama.

- Šaka bijednih jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom ‘Lijepa li si‘ - komentirao je Lovren nakon incidenta.

Na svom je Instagram profilu objavio i niz objava u kojima zahvaljuje svima koji su bili uz njega i čitavu reprezentaciju, a posebno se osvrnuo i na doček u Zagrebu i Karlovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:55