FANOVI U EKSTAZI

Vlatka Pokos potpuno gola na Instagramu: ‘Ovo mi je najdraža fotografija u životu, bit će ih još‘

Sada ćemo remake, najavila je Pokos na oduševljene komentare fanova na svom Instagram profilu



 

 Sasa Buric/Cropix

Bivša hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos ponovno je zagolicala maštu svojih fanova nakon što je objavila svoju golu fotografiju na Instagramu. Riječ je o slavnom aktu koji je 1994. godine snimio Stephan Lupino.

Pokos je na slici pozirala potpuno gola prekrivajući svoje intimne dijelove rukom i dugom, bujnom kosom.

- Ovo je jedna od mojih najdražih fotografija u životu, na početku moje karijere. Uskoro stižu nove! napisala je na svom Instagram profilu uz hashtagove #najdražefotografije, #stephanlupino, #1994.

Pokos je dobila pozitivne reakcije publike koja je u komentarima podijelila svoje oduševljenje njenom današnjom objavom.

- Lijepe uspomene, bio je jedan od komentara.

- Sada ćemo remake!, odgovorila je Pokos dajući do znanja obožavateljima da možda uskoro slijedi rekreiranje fotografije.

'Predivna', 'Savršenstvo', 'Božica' bili su neki od komentara na zanosnu bivšu pjevačicu.

- Da je više ovako lijepih fotografija...svakome...a vrijeme ode, napisala je jedna korisnica Instagrama.

Podsjetimo, Pokos se preselila u Kanadu prije pet godina izjavivši kako je odlazak iz Hrvatske bio vrlo težak.

- Nitko ne odlazi iz svoje domovine jer je sretan s 46 godina. Ja sam se u Kanadi savršeno uklopila dok se u Hrvatskoj nisam. U Kanadi mi jako odgovara mentalitet ljudi, mir i anonimnost, rekla je Pokos.

No ipak, na kratko se vratila u svoju rodnu Hrvatsku kako bi sudjelovala u popularnom natjecateljskom showu "Ples sa zvijezdama", ali bivša 51-godišnja pjevačica i njen partner, plesač Mateo Cvenić ispali su prvi iz showa.

- Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego što sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se, Maja, da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao, rekla je neočekivano Pokos voditeljici showa, Maji Šuput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 16:37