VERBALNI NAPAD

Vlatku Pokos izvrijeđali: ‘Zagreb je okupirala grupa primitivaca koja si dozvoljava napade na nas, domaće ljude‘

- Uvrede su poput onih na desničarskim portalima, pristojnost me sprječava da ih ovdje napišem, napisala je voditeljica

Vlatka Pokos

 Josip Moler/Cropix/Cropix

Vlatka Pokos požalila se na Instagramu da je u Zagrebu doživjela verbalni napad nakon što je ranije osudila ponašanje hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji je na proslavi bronce sa Svjetskog prvenstva pjevao Thompsonove pjesme i uzvikivao ‘Za dom spremni‘.

Pokos je, među ostalim, napisala da su se mržnja i agresija prelili na ulicu te da toga trebali biti svjesni svi koji "relativiziraju utjecaj ustašofilije i ekstremizma na Hrvatsku".

Njezinu objavu niže prenosimo u cijelosti:

- Danas, tijekom obavljanja božićne kupovine, doživjela sam vrijeđanje u mom voljenom Zagrebu, gradu koji je nekad bio kulturan i progresivan. Nažalost, Zagreb je okupirala horda primitivaca, tvrdog naglaska koja si dozvoljava primitivne napade na nas, domaće ljude. Mržnja i agresija se prela na ulice, toga bi trebali biti svjesni oni koji relativiziraju utjecaj ustašofilije i ekstremizma na Hrvatsku. Uvrede su poput onih na desničarskim portalima, pristojnost me sprječava da ih ovdje napišem. Doživjela sam ih od žena.

Hvala HDZ-u i Plenkoviću na ovoj “uljuđenoj”, “europskoj” Hrvatskoj.

Srećom, sretoh nekoliko pravih Zagrepčana, koji su postali endemska vrsta, koji su mi dali podršku i oduševljeni su mojim objavama protiv ustašluka.

Svim dobrim ljudima želim sretne i blagoslovljene božićne blagdane, napisala je Pokos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. prosinac 2023 03:04