ANTUN PONOŠ

Voditelj ‘Kućnih ljubimaca‘ prvi napustio show ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Napokon se vraćam normalnome životu‘

Televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo dobili su najmanje glasova te su večeras napustili show

Zvijezde pjevaju

 Screenshot

Glumica Iva Jerković i njezin mentor, pjevač Ivo Amulić odabrali su pjesmu"Jolene" Dolly Parton u večerašnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' i osvojili 28 bodova te niz pohvala.

Komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl pjevale su hit sastava Cacadou Look 'Kao pjesma'. Od žirija su dobile 31 bod. Zorica Kondža im je rekla da su pjevale puno bolje nego prošli put.

Televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo odabrali su country hit 'Ring Of Fire' Johnnyja Casha. Žiri ih je ocijenio s 24 boda. Nastup im je pohvalila Zorica Kondža.

Areta Ćurković i Goran Bošković oduševili su pjesmom ''Baum Bam Bam' od Cacadou looka. Od žirija su dobili sveukupno 28 bodova. Marko Tolja im je rekao da jako dobro napreduju, za razliku od prošlog puta, te nahvalio Aretu.

Glumac Marko Braić i Gina Damjanović večeras su izveli 'Not Ready To Make Nice' od grupe The Chicks, a žiri im je čak i zapljeskao i dodijelio visokih 35 bodova. Dobili su prve tri devetke ove sezone.

"Ovom pjesmo ste pomaknuli granice", poručila im je Danijela Martinović.

Redatelj i scenarist Mario Kovač i Lu Jakelić otpjevali su hit 'Troje' sastava Xenia i podignuli publiku na noge. Žiri je ovom dvojcu dao 26 boda. Marko Tolja smatra da Mario bolje pjeva sam nego u dvoglasju.

Radijska i HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach pjevali su pjesmu 'Ljepota' Emilije Kokić i osvojili 25 boda, iako prošli put bili bolji i ispunili očekivanja žirija.

"Drago mi je da ste odabrali ovu pjesmu i baš mi je drago što sam je čula. Nemam puno zamjerki, ali Majo, pusti malo više glasa, oslobodi ga", komentirala je Zorica Kondža. "Ovo je bilo školski, malo si trebala odlebdjeti", rekao je Maji Jurica Pađen.

Radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca napravili su odličan nastup i izveli hit 'Niko kao ja' od Šarla Akrobate i dobili 27 bodova od žirija. Žiri je sa smiješkom rekao da su uzeli jako zahtjevnu pjesmu, a Danijela se pitala postoji li još jedna pjesma s tako malo teksta, a tako dobra.

"Donosite ozbiljan show i zato vas ovdje želimo puno", poručila im je Danijela. "Lijepo ste nas zabavili za kraj. Pjevali ste u puno glasova, ali problem je bio kad ste 28. put fulali stih 'Niko kao ja', pa ću vam morati smanjiti ocjenu", našalila se Zorica.

Dvojac je na ruku zapisao tekst. "Imamo tekst kao Čačić kad dođe u Otvoreno", rekao je Mario.

Televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo dobili su najmanje glasova te su večeras napustili show.

"Napokon ću se vratiti normalnom životu", rekao je voditelj Antun, "Zahvalila bih se žiriju, publici, orkestru. Puno znači kada je publika tu", dodala je Lara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:34