ANTONIJA BLAĆE

Voditeljica koja slavi 15 godina karijere: Od Big Brothera do najvećih projekata

Antonija Blaće kolovoz je iskoristila za opuštajući godišnji odmor na moru i u totalnom bijegu od posla
Antonija Blaće
 CROPIX

Voditeljica RTL-a Antonija Blaće proslavila je petnaest godina karijere. Na malim ekranima prvi se put pojavila još 2004. godine kao sudionica u prvom hrvatskom "Big Brotheru", nekoć iznimno popularnom showu, a potom je dobila priliku da se okuša i u novoj ulozi. Naime, nakon godinu dana ponovno je stala u studio tog reality showa, no ovaj put kao voditeljica.

image
Cropix

Antonija se otad potpuno posvetila tom poslu i kao da je postala predodređena za niz projekata koje je emitirao RTL. Uz gastro show "Večera za 5" i "Tri, dva, jedan - kuhaj!", bila je zaštitno lice i brojnih licenciranih zabavnih serijala poput "Hrvatska taži zvijezdu", "X Factor", "Zvijezde - ljetni hit", "Tog se nitko nije sjetio!", "Gospodin Savršeni"... a u nekima od njih sudjelovala je i kao producentica.

Inače, Antonija Blaće kolovoz je iskoristila za opuštajući godišnji odmor na moru i u totalnom bijegu od posla. Za svoje pratitelje na društvenim mrežama objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i podijelila svojim pratiteljima na Instagramu. Antonija osim što uživa u braku sa suprugom Hrvojem Brlečićem, bivšim vaterpolistom s kojim ima dugogodišnji skladan brak, vrijeme voli provoditi uz gledanje serija.

image
Srđan Vrančić/Cropix

Napominje, to nikada nije izgubljeno vrijeme, a trenutna situacija s aktualnom pandemijom bila je a prilika je koja se nnije mogla propustiti. RTL-ovo zaštitno lice priznaje da je prava ovisnica o njima koje za razliku od filmova može gledati do iznemoglosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:40