STIŽE PRINOVA

Voditeljica Korana Gvozdić i komičar Šarić postat će roditelji: ‘Imam sve na svijetu. Nas troje‘

Korana Gvozdić (38) i Ivan Šarić (36) vezu su započeli u prosincu 2012. godine i od tada su nerazdvojni...
Korana Gvozdić i ivan Šarić
 Facebook

- Imam sve na svijetu. Nas troje... - napisala je Korana Gvozdić, 38-godišnja televizijska voditeljica i manekenka, na svom Instagram profilu uz dvije fotografije na kojoj pozira sa zaručnikom, poznatim komičarom Ivanom Šarićem (36). U pripijenoj bijeloj haljini svu pažnju ukrao je njezin trudnički trbuh, a termin joj je sredinom lipnja.

Fotografije su u kratkom roku skupile više od 10.000 lajkova, a ispod objave su se zaredale čestitke brojnih poznatih. Lana Klingor, Maja Šuput, Nika Turković, Petra Cicvarić, Tina Walme, Iva Radić, Anita Dujić, Mirna Maras, Jelena Lešić, Nives Ivanišević i Fani Stipković među brojnim su čestitarima.

Vijest o prinovi objavio je i Šarić na Facebooku. Uz iste je fotografije samo napisao '+1'.

Par je vezu započeo u prosincu 2012. godine i od tada su nerazdvojni. U kolovozu 2016. godine tijekom romantičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu Ivan je zaprosio Koranu i ona je pristala. Svoju osmogodišnju vezu još nisu okrunili brakom, a pitanja o svatovima su, kako nam je Šarić priznao ranije u intervju – česta.

- Majke mi, ja ću se oženiti samo da me svi prestanu ispitivati o svadbi. Ma zbog obaveza nikako da to dođe na red. Njoj uleti projekt, meni uleti projekt, nađemo neki prostor, pa moramo čekati godinu dana, pa zaboravimo bukirati… Ja smatram da smo mi oženjeni, samo se to još treba i formalno dogoditi – rekao je ranije Zadranin otkrivši da je vjenčanje svakako u planu, a dolazak prinove planove će zasigurno ubrzati.

image
Korana Gvozdić i ivan Šarić
Facebook

Svoju vezu nikada nisu skrivali i često se zajedno pojavljuju na društvenim događanjima ili ih se pak može vidjeti u gradu u opuštenoj šetnji. Fanove, pak, redovito zabavljaju komičnim objavama na društvenim mrežama.

- Do kraja života ću ga zezati da sam starija od njega i da starije treba slušati, a zapravo od nikoga nisam toliko naučila kao od njega! Nitko me u životu nije toliko očvrsnuo, motivirao, nasmijao i omogućio da budem ovoliko sretna. Osmu godinu te ljubim na tvoj rođendan!", napisala je Korana Gvozdić na svom Instagram profilu lani u svibnju čestitavši Šariću rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 22:55