GRUDI SU PRECIJENJENE?

VODITELJICA OTKRILA SVOJE TRAUME Godinama je čeznula za bujnim grudima, a onda se desio preokret: 'Evo me u topu bez grudnjaka. Mislim da sam super!'

 
 Instagram

Edita Misirić Vrkljan otkrila je da je dobar dio života čeznula za bujnim grudima. Sada je priznala da napokon više ne mašta o silikonima i većem dekolteu.

"Riječ ili dvije o mojem dekolteu odnosno nedostajanju istog. Dobar dio 20-ih i 30-ih sam čeznula za bujnim grudima, kupovala grudnjake za koje su mi često govorili da mi treba oružani list. Bili su prepuni silikona ili spužvi, sve ne bih li uspjela zavarati oko promatrača, pa čak i svoje. Bila sam uvjerena da je samo pitanje vremena kada ću povećati grudi pravim silikonima.

INSTAGRAM
Edita Misirić Vrkljan

Odjenuti dekoltirani top bez grudnjaka za mene je bilo nemoguće.
I evo me u super sakou, u topu bez grudnjaka. Mislim da sam super. Ono, baš super! Dogodio se klik u glavi, mislim da mi je dekolte baš ok, da mi veće grudi ne trebaju. Good for me!", napisala je na Instagramu.

RTL-ova voditeljica nikad nije imala problema s viškom kilograma pa niti u trudnoći. Sina Vanju je rodila prije godinu i pol, a pet mjeseci nakon porođaja pala je na težinu iz gimnazije. Gubitak kilograma pripisala je dojenju i trčanju za živahnim sinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:07