IVONA HEMEN

Voditeljica sportskih vijesti RTL-a nakon 10 godina odlazi s te televizije

Karijera me vodi dalje, a RTL-u sam zahvalna na svim prilikama, poručuje voditeljica

Ivona Hemen

 Tomislav Krišto/cropix/

Voditeljica sportskih vijesti na RTL-u Ivona Hemen uskoro odlazi s ove televizije što je potvrdila i za Slobodnu Dalmaciju.

- Nakon 10 i pol godina vrijeme je za nove izazove. Na RTL-u sam počela s radom za vrijeme studija, ubrzo nakon diplome prelazim u sportsku redakciju te radim posao iz snova s ekipom kakvu sam mogla samo poželjeti. Karijera me vodi dalje, a RTL-u sam zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja sam ondje stekla - rekla je Ivona.

Gledatelji informativne emisije RTL Danas, u sklopu kojeg se prikazuju i sportske vijesti, Ivonu su prvi put u voditeljskoj ulozi vidjeli 2018. godine.

- Bilo je jako uzbudljivo pripremati se za novu ulogu. Ipak je to neka nova sfera, ali nikada nisam bila trtaroš tako da ni sada nema mjesta tremi - rekla je tada ova Brođanka.

U sport je zaljubljena još od malih nogu. Naime, njezin mlađi brat je veliki sportski znalac pa je uz njega puno učila.

image

Kristina Čirjak i Ivona Hemen

Ronald Gorsic/Cropix

- Najviše volim nogomet i košarku. Često sam na sportskim događanjima i izvan radnog vremena, meni su takvi dani blagdan. Upravo to je čar ovoga posla, imaš priliku otići na mjesta i manifestacije koje inače ne bi imao prilike posjetiti - rekla je jednom prilikom Ivona.

Zasad još nije poznato gdje će nastaviti svoju novinarku karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:03