‘BOŽJIH I NAŠIH 7‘

‘Volim te ljubljeni moj mužu...‘: Nakon otkrića problema sa sinčićem, evo što je Simona slavila

Dječak je, naime, imao problema sa srcem i plućima, te je nosio monitor od rođenja

Simona Mijoković

 Slobodna Dalmacija

Simona Mijoković u ožujku je na Facebooku objavila da je postala majka peti put. Tek je početkom ovog mjeseca otkrila da je sinčić kojem su dali ime Michael imao problema sa zdravljem, piše Slobodna Dalmacija.

Dječak je, naime, imao problema sa srcem i plućima te je nosio monitor od rođenja.

"Živjeti za Njega. Već je prošlo mjesec dana i tri tjedna od kada mi je Gospodin darovao Michaela u život. Usudila bi se napisati da sam možda spavala sve zajedno 24 sata u to vrijeme, u prijevodu skoro ništa ne spavam. Ali Gospodin daje snagu.

Često sam znala negdje pročitat ‘lako meni‘. A još češće zašutjeti pred tim ‘lako‘. Majčinstvo je beskrajni dar i blagoslov, ali i služenje, odricanje, sebedarje - ako želiš posve služiti obitelji. Nikad nisam javno pričala o križevima. To je nešto izmedu mene i Njega. Nešto što nosim u tišini..." - napisala je, između ostalog, Simona na Facebooku.

Sad je na istom mjestu čestitala sedmu godišnjicu braka suprugu Stanislavu.

Mama petero djece s voljenim partnerom živi u austrijskom Linzu.

"Božjih i naših 7, da još više evanđeoski vjerujemo, da opraštamo 70x7, da ljubimo 70x7, da se darujemo jedno drugome 70x7 kao i prvoga dana i sve dane života našega. Uz tebe; u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti.

Volim te ljubljeni moj mužu i naših, uz moju Gabi, 4 savršena dara od Oca: Joshua, Amalia, Zvjezdana i Michael. Mirna, radosna, blagoslovljena i nadasve neka bude sveta, milošću Božjom, 7 godišnjica braka. 21.5.2016. -21.5.2023.", napisala je Simona uz fotografiju.

Iza Simone Mijoković daleko su dani kad je radila kao model, sudjelovala u reality showovima, pokušavala biti pjevačica, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2023 10:18