VISOKE TEMPERATURE

Vruće ljeto: Severina se hladi na Plitvicama, Iva Radić na Zrću, a Petra Jeričević na Murteru

Usred užasnih vrućina na Instagramu su zaredale i vruće objave naših poznatih dama... Izdvojili smo neke!
Petra Jeričević
 Instagram

Usred užasnih vrućina koje su ponovno zahvatile Hrvatsku, na Instagramu su zaredale i vruće objave naših poznatih dama.

Bivša manekenka, danas poduzetnica Iva Radić spojila je ugodno s korisnim, pa je tako reklamirajući jedan poznati brend napravila cijeli fotosession u jednom od klubova na Zrću. Premda se Radić slikala u jednostavnom jednodijelnom crnom kupaćem kostimu, njezine fotografije izazvale su niz pohvala.

Fotografiji u kupaćem kostimu nije odoljela ni Severina, i to iako je ovih dana bila na daleko ugodnijim Plitvičkim jezerima, u jednom od luksuznih resorta. Pjevačica je tamo boravila sa sinom Aleksandrom, a toliko joj se svidio boravak koji ju je "vratio u djetinjstvo i spojio s prirodom" da je na društvenim mrežama najavila svoj povratak najesen.

Pobjednica osme sezone "Plesa sa zvijezdama" u paru s Mislavom Čavajdom, Petra Jeričević, objavila je svoju fotografiju s Murtera u minijaturnom bikiniju snimljenu na gliseru. Zbog izazovne slike, točnije kako joj taj bikini stoji, ovu plesačicu, koreografkinju i plesnu pedagoginju nitko nije, primjerice, pitao na kakvom je to gliseru, nego isključivo gdje je kupila badić. Je li Jeričević još na moru ili ga se tek prisjeća usred novog toplinskog vala, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:20