NAPOKON SE PRONAŠAO

Vucin je sin krenuo kao nogometaš, okušao se i u glazbi, a sada je napravio zaokret: ‘Tata mi je rekao da ne pjevam‘

Krajem prošle godine ispričao je kako i dalje pjeva, ali više kao gost drugim izvođačima
 Duje Klarić/Cropix

Vilibald Vuco, sin Siniše Vuce, pažnju javnosti privukao je prije sedam godina. Tad Vucin 20-godišnji sin očarao je dame isklesanim tijelom, a mediji su se raspisali o mladom nogometašu koji igra u nogometnom klubu Rudeš u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

No, ozljeda kuka spriječila ga je u nastavku karijere. Potom je loptu, po uzoru na oca, zamijenio mikrofonom. Lani je nastupio na Splitskom festivalu s pjesmom "Udaj se za mene". Vuco mu je tad rekao da ne pjeva.

- Rekao mi je da ne pjevam, da mu je muka od toga - ispričao je tad Vilibald.

Krajem prošle godine ispričao je kako i dalje pjeva, ali više kao gost drugim izvođačima. Najviše je nastupao po domjencima i zabavama.

U međuvremenu opet je napravio zaokret u karijeri i zaposlio se kao agent za nekretnine.

- Nogomet me naučio vrijednostima strpljenja, discipline i suradnje s drugima. Sve te lekcije s terena sada su ključne u mom novom poslu. Rad u timu, razumijevanje potreba drugih i strast prema radu s ljudima postali su mi snažni aduti u svijetu nekretnina.

Volim vidjeti osmijeh na licima ljudi kada pronađu svoj dom iz snova, a moja uloga u tome je pružiti im podršku i savjetovanje. Moje iskustvo sportaša omogućuje mi da prilagodim svoj pristup, budem uporan i stalno se razvijam kako bih svojim klijentima pružio najbolje moguće iskustvo.

Rad s ljudima u potrazi za njihovim idealnim domom nije samo posao, već moja strast i zadovoljstvo. Moje iskustvo s terena sada se prenosi u svijet nekretnina kako bih bio podrška i vodič onima koji traže svoj savršeni prostor, stoji na internet stranici agencije za nekretnine za koju radi Vucin sin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:52