RADI PUNOM PAROM

Vuco i Živo blato najavili 160 novih pjesama: ‘Stavit ću što veću cijenu i zabraniti internet. Kupujte po starinski‘

Osim novosti na glazbenom polju, prije nekoliko godina je izgubio kontrolu nad janjetinom i iznenadio javnost drastičnom promjenom

Siniša Vuco

 Vojko Basic/Cropix

Nakon 11 godina stiže novi, dvostruki album Siniše Vuce na kojem će se naći nastavci hitova "Volim piti i ljubiti" i "Tražena si roba u gradu", a obožavatelji će uživati i u duetu s Halidom Bešlićem, prenosi IN Magazin Nove TV.

A stiže i dobra vijest za obožavatelje Vucina alter ega Vasilija Mitua i njegova benda Živo blato! Nakon 22 godine napravili su drugi studijski, desetorostruki album sa 130 pjesama naziva "Kad program završi".

"Što veća cijena će biti da što teže dođu do toga i odmah ću zabraniti od Živog blata sve pjesme na internetu i YouTubeu, sve ću zabraniti. Nego po starinski, kupite, slušajte, a ne internet. Ja se mučim kako će mi zvučati bas, a na onome na čemu slušaju ni nema basa, kužite?", objasnio je Vuco.

Na albumu će biti svega - od heavy metala do valcera i klapa, a trajat će gotovo osam sati.

Osim novosti na glazbenom polju, Vuco je prije nekoliko godina izgubio kontrolu nad janjetinom i iznenadio javnost drastičnom promjenom.

"Ja sam prije tri godine došao na 131 i pol kilogram i onda sam rekao sam sebi - idem vidjeti koliko mi treba da skinem 40 kilograma na moj način. I onda sam došao do 91 i pol i onda sam izgledao, uf! Pa 92, 93, 94 i sad imam točno 100 kila i osjećam se odlično. Zašto sve žene mene vole? Pa zato što sam ovakav čovječe. Ja sam najzgodniji pjevač, najljepši, sve sam najbolji. Meni je žao što nisam žensko bar dva dana da budem sa mnom", rekao je Vuco za IN Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:23