ORNELA I DORIS

‘Živjele smo same, svaka u svom stanu, morale naučiti sve o štednjama, kuhanju i odrasti‘

Ornela Vištica objavila je staru fotografiju s kolegicama Doris Pinčić i Jagodom Kumrić te se prisjetila početaka njihovih karijera
Ornela Vištica, Jagoda Kumrić i Doris Pinčić
 CROPIX

Kad je u lipnju 2011. počelo snimanje "Larina izbora", malo tko je mogao znati da će serija postati apsolutni televizijski hit koji se gledao čak i u Slovačkoj, Češkoj, zemljama Bliskoga Istoka... Napravljena je i druga sezona, kao i dugometražni film "Larin izbor: Izgubljeni princ".

Tad je publika upoznala i neka nova, dotad nepoznata glumačka imena - Doris Pinčić igrala je glavnu junakinju Laru, Ornela Vištica bila je gatara Karmen, a Jagoda Kumrić razmažena bogatašica Nikol.

Djevojke, koje su na setu "Larina izbora" zajedno učile i usvajale sve tajne glumačkoga posla, i privatno su postale bliske prijateljice.

A upravo se ovih dana Vištica na društvenoj mreži prisjetila tih njihovih početaka.

- Možda smo odrasle preko noći, ne znam...

Živjele tad same, svaka u svom stanu i morale naučiti sve o papirima, štednjama, kuhanju, kadrovima i ljudima. Trebalo je ostaviti dječje oči iza, razigranost mladalačkog bunta i odrasti. Ne onda kad ti želiš, nego onda kad moraš.

Borbeno i snažno glavom odrasle i odgovorne osobe, a imale smo tek 20... - napisala je Ornela na Instagramu, a objavila je i fotografiju s kolegicama s Filmskog festivala u Sarajevu iz 2012. godine.

Samo godinu dana nakon što je snimljena spomenuta fotografija, Doris se udala za ekonomista i pjevača Borisa Rogoznicu s kojim je dobila dvoje djece, ali od kojega se sad rastaje.

Jagoda Kumrić u međuvremenu je također postala majka, a Ornela se, osim glumom, aktivno bavi i humanitarnim radom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:48