ZLATNI STUDIO 2021

Za mlada lica koja predvode generaciju novih zvijezda na sceni uvedena je nova kategorija

Naši čitatelji biraju između pet nominiranih budućih velikih zvijezda tko je - "najbolje novo lice na glazbenoj sceni"
 Ante Cizmic/CROPIX

Već desetljećima Studio, kao najveći televizijski tjednik u zemlji, potiče, stvara i raste zajedno sa zvijezdama domaće glazbene scene, a upravo kako bi što bolje predstavili najveće mlade nade estrade, za četvrtu dodjelu Zlatnog Studija ove godine uvedena je i kategorija "najbolje novo lice na glazbenoj sceni".

image
Nika Turković
Tomislav Kristo/Cropix

Tako će pod motom "Najbolji biraju najbolje" u veljači iduće godine nagradu za najuspješnijeg mladog glazbenika naši čitatelji dodijeliti jednoj od pet nominiranih budućih velikih zvijezda.

image
Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli
Mare Milin

Za svoje favorite možete glasovati OVDJE.

Priliku da se bore za pobjedu dobili su Vinko Ćemeraš, ovogodišnji pobjednik "The Voicea" koji je u konkurenciju ušao s pjesmom "Na putu", publici već dobro znani Jure Brkljača i njegov hit "Znao sam", Josip Palameta s pjesmom "Rendezvous", natjecateljica "Voicea" Albina koja pjeva "Imuna na strah" te Nika Turković i njezin singl "Gledaj me".

image
Albina Grčić
Ante Cizmic/Cropix

"Ogromna mi je čast, pogotovo kada sam u ovoj odličnoj konkurenciji za koju ponosno mogu reći da su mi svi dobri prijatelji!" napisao je Josip Palameta.

image
Jure Brkljača
Niksa Stipanicev/Cropix

Albinu ćemo gledati i na Dori, a Vinko je ovih dana obradio božićni klasik "Have Yourself A Merry Little Christmas". Jure Brkljača i Nika Turković neumorno snimaju.

image
Josip Palameta
HRT

Vrlo brzo pokazat će se tko je od njih najviše osvojio srca publike, posebno u ovoj godini koja je za glazbenu scenu bila vrlo teška i izazovna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. siječanj 2021 22:08