KĆI SLAVNOG PJEVAČA

Za razliku od tate Zdravka, lijepa Una Čolić (19) na Instagramu rado dijeli privatne fotografije

Zgodna djevojka objavila je niz fotografija iz privatnog života, izlazaka s prijateljicama i s različitih putovanja
Una Čolić
 Instagram

Zdravko Čolić (70) bio je i ostao jedna od najvećih glazbenih zvijezda s područja bivše države, a godine nisu umanjile njegov šarm ni strast koju mahom obožavateljice svih generacija osjećaju prema njemu.

Ipak, privatni život ovog pjevača, uvijek je bio obavijen velom tajne i Čolić u medijima rijetko i tada vrlo šturo, govori o obitelji, drugoj supruzi Aleksandri s kojom ove godine obilježava 20. godišnjicu braka, i kćerima Uni (19) i Lari (15).

No, ta suzdržanost očigledno se nije se prenijela na mladu Unu Čolić. Zgodna djevojka u posljednjih godinu dana objavom fotografija iz privatnog života, izlazaka s prijateljicama i s različitih putovanja, na Instagramu privlači golemu pozornost, a broj njezinih pratitelja nedavno je prešao 30.000.

Na tom profilu, koji opisuje kao "osobni blog", Una je, sada izazvala pravu buru objavivši najfriškije fotografije, ovaj put s plaže, u kupaćem kostimu, pokazujući kako uživa u morskim radostima, najvjerojatnije negdje u Grčkoj.

Njezini pratitelji hvale njezinu ljepotu, a mnogi spominju kako nalikuje na slavnog oca. Ima, naravno i onih koji kritiziraju njezino smjelo isticanje atributa i oskudne modne kombinacije, no ona se, očito ne obazire na njih.

Inače, srpski mediji često pišu o Čolićevoj kćeri - kažu da je, prije pandemije, bila česta gošća tamošnjih najboljih restorana, da voli odsjedati u luksuznim hotelima i tulumariti s prijateljicama. Navodno je bila učenica privatne gimnazije u Beogradu, a školovanje su Čolićevi platili 50.000 eura.

Pisalo se, da je, opet navodno, prije no što je položila vozački ispit, imala privatnog vozača. U jednom od rijetkih intervjua u kojem je govorio o privatnom životu, prije nekoliko godina, Zdravko Čolić rekao je kako je Una jako talentirana za glazbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 18:16