BIVŠA MISICA

Za rođendanski poklon dobila je Porsche: Tko je Barbara Ljiljak o kojoj danima svi pričaju?

Prije točno deset godina započela je profesionalnu manekensku karijeru, a 2012. pobijedila je na izboru za Miss Dalmacije

Barbara Ljiljak

 Niksa Duper/Cropix

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak već je danima aktualna tema zbog proslavile svog 33. rođendana koji je nakratko bio prava atrakcija.

Manekenka je, naime, za poklon dobila skupocjeni srebrni Porsche koji je bio nepropisno parkiran ispred zagrebačkog restorana Mano čiji je prednji dio bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom, a registracijske oznake nisu bile vidljive jer su bile skrivene ispod bijele tkanine. Sve je to privuklo pažnju policije, pa su intervenirali ispred restorana u kojem je bila proslava i Barbara je morala izaći van. Nakon kraćeg razgovora, uklonila je tkaninu koja je prekrivala registarske oznake i problem s policijom bio je riješen.

Splićanka sa zagrebačkom adresom slavila je u društvu bliskih prijateljica, među kojima su bile Natalija Prica, Iva Šarić i Iva Jerković, a na proslavi je zapjevao srpski glazbenik Saša Matić. Cijeli filmski prizor snimili su slučajni prolaznici i fotoreporteri, a tko joj je darovao Porsche, zasad ostaje nepoznanica.

Podsjetimo, prije točno deset godina započela je profesionalnu manekensku karijeru, a 2012. pobijedila je na izboru za Miss Dalmacije. Ubrzo je postala tražen model, a zbog posla često je mijenjala adrese.

Fakultetske obaveze nije zanemarila pa je u međuvremenu završila i talijansku školu mode i dizajna Callegari u Splitu. Iza sebe ima brojne revije, a jedna je od rijetkih Hrvatica koja je prošetala pistom na Milano Fashion Weeku. Bila je model za satove Hublot, a prije nekoliko godina snimila je kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

Inače, Barbara je kao misica imala veliki peh. Naime, nikada nije sudjelovala na svjetskom izboru Miss Universe jer je uoči puta slomila ruku te je svoje mjesto morala ustupiti svojoj prvoj pratilji.

Nakon što je izgradila uspješnu karijeru modela, lani je za Gloriju kazala kako se zaželjela mirnog života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:11