IZAŠLA NA ULICE

Zadarska glumica sa suprugom prosvjedovala protiv nasilja u Beogradu: ‘Kiša je sexy, kabanice su fešn‘

Tihana Lazović lani se udala za beogradskog kolegu Branislava Trifunovića. Njegov brat Sergej Trifunović također je glumac

Tihana Lazović Trifunović

 Screenshot/INSTAGRAM, Pedja Milosavljevic/CROPIX

"Kiša je sexy, kabanice su fešn, vidimo se u 18 sati", napisala je zadarska glumica Tihana Lazović Trifunović na svom Instagramu. I ona je u subotu sudjelovala na još jednom beogradskom prosvjedu protiv nasilja, samo dan nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na raznorazne načine dovabio ljude iz cijele Srbije da dođu na njegov skup "Srbija nade".

Subotnje prosvjednike omela je kiša, otud i motivirajuća objava domaće glumice, koja se lani udala za beogradskog kolegu Branislava Trifunovića. Njegov brat, također glumac Sergej Trifunović, već je na prvom prosvjedu "Srbija protiv nasilja” novinarima rekao:”Ovo je izvan mojih očekivanja. Drago mi je što su se ljudi probudili. Bože, hvala ti što se Beograd probudio, ja sam mislio da je umro”, piše Slobodna Dalmacija.

Subotnji, četvrti prosvjed "Srbija protiv nasilja", ponovno je započeo ispred Skupštine Srbije, a organizatori su najavili kako će oblikovati veliki prsten oko Radiotelevizije Srbije. Prosvjednici, naime, traže da RTS počne objektivno izvještavati o prosvjedu i da netko iz opozicije gostuje u dnevniku te televizije.

Tihana je prije tjedan dana na svom Instagramu objavila i video sa snimkama iz zraka mase prosvjednika i glazbenom podlogom u vidu pjesme "Bella ciao".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:35